Home Sport Китайці все більше займаються йогою і танцями

Китайці все більше займаються йогою і танцями

by marusia

Заняття йогою та танцями: дуже популярні заняття в Китаї. Вартість індустрії йоги у всьому світі становить понад 88 мільярдів доларів, а до 2025 року очікується, що галузь досягне 215 мільярдів доларів.

З березня 2020 року в китайських пошукових системах спостерігається пік, що свідчить про те, що коронавірус може збільшити інтерес китайців до занять йогою. Це можуть бути люди, які шукають способи залишатися здоровими та активними під час карантину або спосіб впоратися з ситуацією. Що стосується людей, які почали займатися йогою під час пандемії, вони, ймовірно, продовжать займатися йогою навіть після зняття обмежень, але попит може трохи знизитися в порівнянні з інтенсивним періодом ізоляції.

Хоча любителі спорту та фітнесу переважно живуть у містах першого рівня, таких як Пекін і Шанхай, поява фітнес-додатків зіграла ключову роль у підвищенні популярності фізичних вправ по всій країні. Це спонукало до того, що обізнаність про здоров’я та фізичні вправи стали важливою тенденцією, яка зростає серед жителів Китаю.

Китайці люблять займатися йогою, тому що в Китаї йога вважається способом зняття стресу, виховання краси і підтримки форми. Саме з цієї причини в багатьох фітнес-центрах є різні види занять йогою і танцями. Це означає, що попит і популярність такої діяльності відносно висока. Незважаючи на те, що в китайських фітнес-центрах є заняття кардіо і бодібілдингом, запитів не так багато, як заняття йогою і танцями, які щомісяця приваблюють мільйони активних користувачів.

You may like

Leave a Comment