Home Life style Як правильно забронювати квиток поїзд на сервісі Proizd за мінімальний час

Як правильно забронювати квиток поїзд на сервісі Proizd за мінімальний час

by buma888

Proizd.ua – це український портал, що працює з 2012 року до нашого часу. Він дарує комфорт клієнтам, дозволяючи легко та просто купувати квитки для ділових поїздок чи подорожей.

Можна купити квитки на сайті, навіть якщо ви самостійно розробили маршрут проходження. Сайт допоможе підібрати оптимальний варіант, зробивши його зручним, без тривалих очікувань. Звернення до цього ресурсу має низку переваг:

  1. Ви можете придбати квитки не тільки на поїзд, а й на автобус та літак.
  2. Купівля укрзалізниця квитки не займе багато часу, її можна здійснити зі смартфона або планшета, оскільки розроблена мобільна версія сайту.
  3. Купити квиток на автобус можна не лише територією України, а й у деякі міста Європи.
  4. Можна оформити електронний квиток або забронювати його на потрібний рейс.
  5. При купівлі електронного квитка, передбачені вагони для подорожі з домашнім улюбленцем. Щоб отримати цю послугу, потрібно вибрати відповідний тип вагона.

При заповненні необхідних полів, при купівлі квитка через сайт, слід виявляти граничну увагу і не допускати помилок.

Як правильно забронювати квиток поїзд на сервісі Proizd

Бронювання квитка здійснюється після вибору дати поїздки, поїзда, вагона та місця. Встановлюючи бронь, слід пам’ятати про те, що оплата повинна бути здійснена протягом 15 хвилин, інакше квиток автоматично перейде в зону доступу для інших пасажирів.

Оплата заброньованого квитка провадиться декількома способами. Кожен пасажир обирає оптимальний варіант. Якщо протягом встановленого часу ви не змогли сплатити заброньований квиток та його анулювали, не поспішайте засмучуватися, спробу можна повторити відразу, як з’явиться можливість.

Не слід забувати про сервісний збір, який стягує оператор. Цей різновид комісійних спрямований на розвиток та вдосконалення даного порталу.

Ви можете придбати квиток на поїзд у будь-який зручний час, але не пізніше, ніж за 15 хвилин до відправлення. При перенесенні дати поїздки або її скасуванні можна оформити повернення в касі або в особистому кабінеті.

Цікаві факти. Переважна більшість клієнтів купують квитки зі смартфона – 87%. З комп’ютера оформляє 12%, а 1% посідає планшет.

60% оплат за квитки здійснюється через «Приватбанк», 22% – «Монобанк» та 8% – «Ощадбанк».

You may like

Leave a Comment