Home Cars Які умови доставки та перевезення грузів з Western Bid

Які умови доставки та перевезення грузів з Western Bid

by marusia

Відправлення посилок до Німеччини стає актуальним для дедалі більшої кількості пересічних громадян та підприємців України.

Зростання економічних зв’язків, збільшення кількості українців, які приїхали до цієї країни, є об’єктивним фактором, який сприяє зростанню товарообігу, у тому числі індивідуальних відправлень. На цьому ринку працює безліч сервісів, проте доставка в Німеччину з України потрібна з урахуванням можливостей більшості відправників.

Особливості послуги

Найбільші транспортні компанії орієнтовані великих відправників, чи враховують рівень доходів населення країн Європи. В українців він нижчий, тож тарифи провідних компаній їм часто не підходять.

Це враховує фірма Western Bid, яка працює на українському ринку понад два десятиліття. Її менеджери добре орієнтуються в обстановці, чітко розуміють, більшість населення і дрібних підприємців лише зрідка можуть пересилати посилки за розцінками великих логістичних компаній.

Тому вона пропонує послуги, починаючи з 5 доларів США за посилку до Німеччини. Вартість залежить від ваги та габаритів відправлення, проте тарифи в будь-якому випадку будуть найдешевшими. Це досягається за рахунок угод з великими перевізниками на оптові варіанти доставки, що дозволяє за невелику націнку запропонувати вигідні умови простим відправникам.

Терміни перевезення можуть вагатися від трьох днів до 10-12. У першому випадку йдеться про експрес-доставку, це найдорожчий варіант. Більше тривале транспортування пов’язана з консолідацією посилок на складі, що йдуть в одному напрямку, і зниження валової вартості процесу, що виражається для індивідуального відправника в дешевому тарифі.

Така сама система у компанії Western Bid діє для відправлень по всьому світу, що позитивно позначається на умовах для користувачів.

Переваги співробітництва

Усі посилки ретельно упаковуються, маркуються. Документи для митного оформлення будь-яких вкладень можна завантажити з офіційного сайту Western Bid. Там є список товарів і матеріалів, які заборонені до пересилання до Німеччини на законодавчому рівні цієї країни.

Система є відпрацьованою, продуманою, гарантується повна безпека вкладень, надається можливість відстеження проходження посилки за допомогою індивідуального трек-номера. Клієнти все більше довіряють компанії, адже вона стоїть на варті їхніх інтересів, її благополуччя залежить не від перевізників, а відправників та одержувачів.

You may like

Leave a Comment